30 oktober 2018

Lyanthe wederom winnaar FD Gazellen Award

Lyanthe ontvangt dit jaar wederom de FD Gazellen Award als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De FD Gazellen Award, die elk jaar uitgereikt wordt door het Financieele Dagblad, is een onderscheiding voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar een omzetgroei van meer dan twintig procent wisten te realiseren.

“Dit is het tweede jaar dat we de FD Gazellen Award mogen ontvangen, en dat is natuurlijk heel bijzonder! Mede gezien het feit dat dit jaar de criteria extra zwaar waren.” Naast groei waren de financiële gezondheid en een positief netto resultaat belangrijke voorwaarden om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award 2018. “Je weet natuurlijk dat je groeit en een gezonde bedrijfsvoering hebt, dus deze prijs zien we als erkenning en als een groot compliment voor het gehele team!” Aldus directielid Jochem Baars.

Over Lyanthe
Lyanthe is in 2012 ontstaan uit een samenwerking tussen accountants en IT-specialisten. Door de combinatie van OCR-software, machine learning en handmatige controle biedt Lyanthe oplossingen om administratieve processen volledig uit te besteden. Inmiddels digitaliseert Lyanthe jaarlijks meer dan 10 miljoen facturen voor de grootste accountantskantoren in Nederland en België. Daarnaast levert Lyanthe geïntegreerde oplossingen voor boekhoudsoftware leveranciers en financiële instellingen. Bij Lyanthe werken ruim 450 dienstverlenende professionals, van accountants tot IT-specialisten en document analisten.

Toekomst
Lyanthe blijft de komende jaren veel investeren in de ontwikkeling van nieuwe toepassingen om administratieve processen verder te automatiseren. Daarnaast zal Lyanthe haar dienstverlening uitbreiden naar andere Europese landen. “We hebben het geluk dat we voor een aantal aansprekende financiële dienstverleners mogen werken. PSD2 zorgt er voor dat wij nu vanuit heel Europa aanvragen krijgen voor onze dienstverlening. De FD Gazellen Award is een aanmoediging om verder te blijven ontwikkelen.”

Plan een afspraak met één van onze adviseurs

[recaptcha]

Plan een
afspraak met
één van onze
adviseurs

[recaptcha]