Over Lyanthe

het gemak en de efficiency van geautomatiseerd boekhouden

Over Lyanthe

het gemak en de efficiency van
geautomatiseerd boekhouden

“Ons unieke, in huis ontwikkelde proces combineert het gebruik van OCR-software met handmatige controle.”

Ontstaan

Lyanthe is in 2012 ontstaan uit de samenwerking tussen accountants en IT-specialisten. Bij Lyanthe werken ruim 250 dienstverlenende professionals, van accountants en belastingadviseurs tot IT-specialisten en document analisten.

Missie

De complete digitalisering van uw boekhoudkundige processen / gegevens met 100% nauwkeurigheid en met een perfecte integratie in uw boekhoudsysteem, dat is onze missie. Om deze inspirerende uitdaging te realiseren, combineert Lyanthe haar boekhoudkundige en technologische kennis.

Uniek proces

Lyanthe vereenvoudigt en automatiseert boekhoudkundige processen. Ons unieke, in huis ontwikkelde proces combineert het gebruik van OCR-software met neurale  netwerken en handmatige controle. Daarmee bieden we unieke oplossingen om moeiteloos over te schakelen van papieren naar digitale documentprocessen.

Inmiddels verwerken we jaarlijks miljoenen documenten voor een aantal van de grootste (internationale)  accountantskantoren, aanbieders van (boekhoud) software en middelgrote ondernemingen.

Wereldwijd actief

De online software-as-a-service oplossingen van Lyanthe worden wereldwijd gebruikt. Het management opereert vanuit Europa en de klantgegevens worden bewaard in een ISO gecertificeerd Datacenter.

Voordelen

De 10 voordelen van het werken met Lyanthe:

  • U werkt binnen uw vertrouwde boekhoudomgeving

  • U verwerkt uw documenten wanneer u maar wilt

  • U verkrijgt geautomatiseerde goedkeuring van uw documenten (inkoop- en verkoopfacturen)

  • U kunt vertrouwen op een 100% betrouwbare digitale factuurverwerking

  • Uw gedigitaliseerde facturen worden binnen de overeengekomen tijd geleverd

  • Uw jaarrekening en belastingaangifte zijn sneller gereed

  • U betaalt alleen voor wat u gebruikt

  • U maakt moeiteloos de stap van papier naar digitaal

  • U voldoet volledig aan de EU-verplichting voor e-facturering

  • U administreert slimmer en doet efficiënter zaken

Document management

Om aan de vraag van onze klanten naar een bredere dienstverlening te voldoen, heeft Lyanthe haar aanbod uitgebreid. Naast het digitaliseren van documenten en automatisch boekhouden bieden we ook een compleet Document Management Systeem aan.

Ook biedt Lyanthe een breed pakket aan softwaretoepassingen. Ook hier betaalt u uitsluitend voor wat u gerbruikt. Alle diensten en toepassingen zijn te benaderen vanuit één platform, de MFO (My Financials Online) Gateway.

De mening van onze klanten

Lyanthe is een fijne partij om mee samen te werken. Ze delen dezelfde visie als DRV; niet omslachtig te werk gaan, maar processen versimpelen en versnellen. En dat op een innovatieve manier!

De missie van Tellow is om ondernemen makkelijker te maken, te beginnen met de boekhouding. Daarom zochten we een partij die inkoopbonnen kan uitlezen én vertalen naar een compleet boekingsvoorstel. We hebben grondig gezocht, maar geen enkele andere partij gevonden die kan wat Lyanthe ons biedt. Lyanthe kan bijna 100% van de bonnen goed verwerken. Daarom heeft Tellow gekozen voor Lyanthe als haar strategische partner.

De mening van onze klanten

Plan een afspraak met één van onze adviseurs

Plan een afspraak met één van onze adviseurs