Echt, Nederland

App Developer in Echt

Waarom App Developer bij Lyanthe

Wil je voor een scale-up werken met een heldere visie en grote ambitie? Ga dan de uitdaging aan bij Lyanthe!

Wij geloven dat ondernemers en bedrijven groeien als ze geen omkijken meer hebben naar het dagelijkse gedoe rondom de administratie. Daarom bouwen we platformen waarmee we administratieve processen volledig kunnen automatiseren. Lyanthe is game changer en marktleider op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) in accounting en is partner van de grootste accountantskantoren in Nederland en België, van banken en fintechs. Om onze groei verder mogelijk te maken zijn we op zoek naar gedreven collega’s die ons komen versterken.

 

Jouw rol als App Developer

Bij Lyanthe bouw je samen met het development team verder aan ons RPA cloud platform voor het automatisch verwerken van administraties. Ons development team bestaat uit twaalf enthousiaste en bevlogen developers. Na een korte inwerkperiode waarin je je collega’s, het product en de ontwikkelomgeving leert kennen, ga je vooral lekker aan de slag.

Lyanthe zoekt een developer die React (Native Apps) en Angular Web Frontends kan maken en doorontwikkelen voor de klanten van grote banken en accountants. Afhankelijk van je vaardigheden -medior of senior niveau- kan dit variëren van kleinere changes tot hele applicaties.

 

Wat wij kunnen bieden  

Lyanthe biedt veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling bij een ambitieuze ‘scale-up’. Met kantoren in Nederland en de Filipijnen is Lyanthe een inspirerende en internationale werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s met een grote ambitie. We organiseren sociale events zoals: borrels, (board)gamenights, diners en BBQ’s. Aan de basis voor onze samenwerking ligt een goed salaris, 25 vakantiedagen en een pensioenregeling.

 

Wat wij belangrijk vinden in de rol van een App Developer

Lyanthe is op zoek naar enthousiaste collega’s die hun kennis en ervaring inzetten om ambities te realiseren. Creativiteit, ondernemerschap en teamfocus zijn voorwaardelijk als je wil werken bij een ‘scale-up’ als Lyanthe. Daarnaast beschik jij in jouw rol over;

  • Kennis en ervaring met API’s, Angular en/of React Native Apps
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • HBO/WO werk- en denkniveau met passie voor programmeren

 

Past de uitdaging bij jou?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Lyanthe te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop ‘Reageer op deze vacature’ en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling.

Als jij ons uitlegt waarom deze baan zo goed bij jou past, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer en word ons nieuwe talent

    "

    In order to remain successful in the future, we as a bank focus on strategic partnerships that offer added value for our customers. We are therefore very happy with the partnership with Lyanthe.