Utrecht, Nederland

Senior .NET Developer in Utrecht

Waarom .NET Developer bij Lyanthe

Wil je voor een scale-up werken met een heldere visie en grote ambitie? Ga dan de uitdaging aan bij Lyanthe! Wij geloven dat ondernemers en bedrijven groeien als ze geen omkijken meer hebben naar het dagelijkse gedoe rondom de administratie. Daarom bouwen we platformen waarmee we administratieve processen volledig kunnen automatiseren. Lyanthe ‘game changer’ en marktleider op het gebied van robotic proces outsourcing (RPA) in accounting en is partner van de grootste accountantskantoren en banken in Nederland en België. Onze volgende stap is groei naar andere landen in Europa en daarom zoeken we naar gedreven collega’s die ons komen versterken.

 

Jouw rol als .NET Developer

bij Lyanthe bouw je samen met het development team verder aan ons RPA cloudplatform voor het automatisch verwerken van administraties. Daarbij staat het onderhouden en het verder ontwikkelen van bestaande en nieuwe functionaliteiten binnen ons cloudplatform centraal. Ons development team bestaat uit zestien enthousiaste en bevlogen developers. Na een korte inwerkperiode waarin je je collega’s, het product en de ontwikkelomgeving leert kennen, ga je vooral lekker aan de slag. Kort samengevat ziet jouw functie er als volgt uit:

  • Onderhoud van bestaande- en de ontwikkeling van nieuwe features;
  • Vertaling van technische specificaties naar eenduidige .NET-programmatuur;
  • Je ontwikkelt integraties/interfaces met (online) ERP en boekhoudsystemen;

 

Wat wij kunnen bieden  

Lyanthe biedt veel ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling bij een ambitieuze ‘scale-up’. Met kantoren in Nederland, Portugal en de Filipijnen is Lyanthe een inspirerende en internationale werkomgeving met leuke, enthousiaste collega’s met een grote ambitie. We organiseren sociale events zoals: borrels, (board)gamenights, diners en BBQ’s omdat we geloven dat . Aan de basis voor onze samenwerking ligt een goed salaris, 24 vakantiedagen, pensioenregeling en laptop van de zaak. 

 

Wat wij belangrijk vinden in de rol van een .NET Developer

Lyanthe is op zoek naar enthousiaste collega’s die hun kennis en ervaring inzetten om ambities te realiseren. Creativiteit, ondernemerschap en teamfocus zijn voorwaardelijk als je wil werken bij een ‘scale-up’ als Lyanthe. Daarnaast beschik jij in jou rol over;

  • Minimaal 1 jaar ervaring met C# /ASP.NET / ASP.NET MVC/ Azure Stack;
  • Enige kennis van Visual studio en SQL Server;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • HBO/WO werk- en denkniveau met passie voor programmeren.

 

Past de uitdaging bij jou?

Mooi! Wij ontvangen graag jouw CV en motivatie om bij Lyanthe te willen werken. Deze kun je versturen door hieronder te klikken op de knop ‘Reageer op deze vacature’ en het aanmeldingsformulier in te vullen. Nadat we je sollicitatie hebben ontvangen nemen we deze zo snel als mogelijk in behandeling. Als jij ons uitlegt waarom deze baan zo goed bij jou past, nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tot snel!

Solliciteer en word ons nieuwe talent

"

In order to remain successful in the future, we as a bank focus on strategic partnerships that offer added value for our customers. We are therefore very happy with the partnership with Lyanthe.